3190Ft

Egy első osztályos meglehetősen bonyolult élethelyzeteket megélt gyermekekből álló osztályban tartottunk órát. Fügével, a terápiás kutyával való első találkozás mindig megmozgatja a gyerekeket. Versenyeznek, ki simogathatja többet a kutyát, ami persze zajszint emelkedéshez vezet. Esetünkben sem volt egy másként. Lassan már akkora volt a káosz, hogy semmilyen, addig sikerrel alkalmazott nevelési trükk vagy módszer nem használt.

A gyerekek rohangáltak és kergették a kutyát.

Tenni kellett valamit! Megy a vonat, megy a vonat...- egymásba kapaszkodó játékkal egy kört alakítottunk ki, és kértem a gyerekeket, üljenek le törökülésbe.

Majd a leghalkabban, ahogy csak tudtam, beszéltem hozzájuk, és kértem, tegyék a kezüket a térdükre, vegyenek három nagy levegőt, és gondolkodjanak el azon, amit a kutya fülébe súgva üzennének neki. Amikor Füge eléjük lép, öleljék át óvatosan, és súgják a fülébe az üzenetüket. Bámulatos volt a hatás. Boldog, megnyugodott osztálytól búcsúztunk el aznap.

 

A gyerekek és a kutya, a felvezető és az óravezető olykor nehéz, de többször mégis vidám és célravezető munkájáról szól a könyv, átadva a módszereket a követőknek.

Könyv Megrendelése

Utalás:

Takarékbank Zrt 64000077- 10020315
postai szállítás
Személyes átvételre és utánvétre nincs lehetőség.

A pénz beérkezése után a számla kiállításra kerül és a könyvvel együtt postázom.

Személyes átvételi lehetőség Budapesten időegyeztetéssel.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now